טעמן | שיווק מוצרי מזון

קציצות הודו לפסח של פרח

המצרכים:

למרק

3 כפות שמן אגוזים של טעמן
בצל חתוך לקוביות.
2 גבעולים של סלרי כולל הגבעול.
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.
מים לפי הצורך.

לקציצות

חבילה של תערובת להכנת קניידלך של חברת טעמן.
2 כפות פטרוזליה קצוצה יבשה.
2 ביצים שלמות.
בצל בינוני מגורד בפומפיה.
500 גרם הודו אדום טחון.
מעט פלפל שחור גרוס.
מעט מלח.
מעט כורכום.

הוראות הכנה:

מניחים סיר עמוק מעט על הגז עם מים ומביאים לרתיחה.

מערבבים את מצרכי הקציצות לתערובת סמיכה ודביקה מעט.

יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומכניסים לסיר המים רק לרתיחה קצרה

מוציאים את הקציצות ומניחים בצד. מרוקנים את המים מהסיר.

מחממים את אותו סיר ללא המים עם 3 כפות שמן אגוזים של טעמן.

מוסיפים בצל כרפס חתוך דק ותפוחי אדמה.

מערבבים מעט ומוסיפים תבלינים.

מערבבים שוב ומוסיפים את הקציצות

מוסיפים מי ברז עד גובה הקציצות ומביאים לרתיחה.

מורידים ללהבה נמוכה ומבשלים עוד חצי שעה.

 

בתאבון 🙂

♥ המתכון של פרח גבסו ♥