טעמן | שיווק מוצרי מזון

פרגית בסילאן של חני

המצרכים:

חבילת פרגית עוף

אננס בשימורים של חברת טעמן

2 בצלים

שמן זית של טעמן

תבלינים:

 קורט מלח

קורט פלפל,

כף פפריקה

2 כפות סילאן

3 כפות שמן זית.

3 כפות צ'ילי מתוק

 

 

הוראות הכנה:

במחבת שמים 2 -3 כפות שמן זית של טעמן

פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומקרמלים על אש נמוכה עד שהבצל מקבל צבע חום זהוב ויפה

בקערה שמים את כל התבלינים, כולל שמן כפות שמן זית.

צורבים את הפרגית על מחבת שחוממה מראש.

רצוי מחבת פסים .

 

צורבים 3 דקות מכל צד.

מוסיפים את האננס  בשימורים כולל המים.

מוסיפים 2 כפות סילאן.

מצמצמים את הרוטב .

אם רוצים את הרוטב סמיך עוד יותר –

אפשר להוסיף לנוזלי השימורים גם כפית שטוחה של קורנפלור

 

מגישים עם בצל ירוק קצוץ מעל.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של חני פרהט ♥