טעמן | שיווק מוצרי מזון

פרגיות מקורמלות של נירית

המצרכים:

חצי קילו פרגיות

3-4 כפות שמן אגוזים או שמן זית של טעמן

2 בצלים גדולים

חבילה בצלצלי שאלוט

כף גדושה דבש של טעמן

2 כפות סילאן

1 חבילה ערמונים בוואקום של טעמן

לתיבול- מלח, פלפל, פפריקה

 

הוראות הכנה:

מטגנים את הבצלים חתוכים לרצועות. ואת בצלצלי השאלוט על אש נמוכה עד שהם מזהיבים.

מוסיפים כף גדושה דבש של טעמן, וכף סילאן וממשיכים לקרמל את הבצלים.

אם הסטייק פרגית גדול מידי חוצים אותו ל-2 חתיכות.

מוסיפים את הפרגיות לסיר. 

מתבלים כל יחידה במלח, פלפל ופפריקה ומוסיפים עוד כף סילאן ואת שקית הערמונים בוואקום של טעמן.

מבשלים כ-15 דק על אש נמוכה. הופכים מידי ומרטיבים ברוטב שנוצר.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של נירית טיירי ♥