טעמן | שיווק מוצרי מזון

פטריית פורטובלו במילוי בשר של סיון

המצרכים:

2 ביצים
שמן אגוזים טעמן לטיגון
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל מגורד
צרור כוסברה קצוצה
10 פטריות פורטובלו/ שמפיניון גדולות טריות
1 קופסא ציפוי לשניצל טעמן
2 שקיות ערמונים קלופים טעמן
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2-3/4 כוס מים רותחים

 

הוראות הכנה:

בקערה מניחים את הבשר הטחון, הבצל המגורד, והכוסברה הקצוצה, מתבלים במלח ופלפל, נותנים לתערובת מנוחה
של 20 דק במקרר.
קרם ערמונים:
במעבד מזון שמים את הערמונים עם 1/2 כוס מים רותחים וכפית שמן וטוחנים לתערובת חלקה, אם הקרם לא חלק
מוסיפים עוד מים רותחים.
סיום המנה:
שוטפים היטב את הפטריות, מסירים את הרגל, וממלאים בקציצת בשר טחון.
טובלים כל פטרייה בפירורי שניצל, ביצה, ושוב פירורי שניצל ומטגנים בשמן עמוק.
מגישים עם קרם הערמונים.
מושלם כפתיח למנה ראשונה בחג, ניתן להכין את כל השלבים כולל הקרם, ואת הפטריות לטגן סמוך לסעודה.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של סיון כהניאן ♥