טעמן | שיווק מוצרי מזון

עוף צהוב עם הפתעות של משי

המצרכים:

כרעיים
3 בצלים
שמן זית של טעמן לטיגון
קופסת פטריות חתוכות של טעמן
2 תפוחי אדמה גדולים
חצי כוס יין לבן
חבילת ערמונים מקולפים בואקום של טעמן
כפית כורכום
כפית כמון
כפית אבקת שום
חצי כפית קינמון
רבע כפית אגוז מוסקט
רבע כפית פלפל שחור
כפית מלח
כוס מים

הוראות הכנה:

לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן בשמן זית עד השחמה.
להוסיף את הערמונים והפטריות ולטגן כמה דקות.
לפנות מקום ריק במרכז המחבת, לרסס קצת שמן ולשים את כל התבלינים.
למזוג עוד קצת שמן ולערבב עוד כמה דקות. 

לסדר בפיירקס את העוף ותפוחי האדמה, לפזר מעל את התערובת המתובלת.
למזוג יין לבן ומים, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור על חום 220 מעלות.
בחצי שעה האחרונה אפשר להוריד את הכיסוי אם אוהבים העוף צלוי ושחום יותר. 

בתאבון 🙂

♥ המתכון של משי שטרן ♥