טעמן | שיווק מוצרי מזון

עוגיות שקולד צ'יפס עם קוקוס ואגוזים של מיכל

המצרכים:

1 כוס קמח תפוחי אדמה

1 כוס אגוזים טחונים

½ כוס שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו של טעמן

2 כפות קוקוס טחון

3 כפות סוכר

1 שקיק סוכר וניל

קורט מלח

1 ביצה

⅓ כוס שמן אגוזים של טעמן

 

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.

פשוט וקל, מערבבים הכל היטב 

יוצרים כדורים קטנים בידיים רטובות, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה 

במרווחים שוים, ואופים 13 דקות בדיוק.

 

בתאבון 🙂

♥ המתכון של מיכל הררי ♥