טעמן | שיווק מוצרי מזון

סורבה אורז ועגבניות של מירי

המצרכים:

1 קופסא עגבניות קצוצות  של טעמן

10 שיני שום

1 פלפל חריף

1 כוס (300 גרם) אורז פרסי של טעמן

2 כפות רסק עגבניות

1 כף שטוחה סוכר

1 כף מלח

1 כף מלאה פפריקה מתוקה

1/2 כפית פלפל שחור

4 כפות שמן זית של טעמן

2 ליטר מים

חצי לימון

הוראות הכנה:

  1. קוצצים 5 שיני שום לפרוסות ואת הפלפל לקוביות קטנות
  2. מחממים מעט שמן זית במחבת
  3. מוסיפים את השום החתוך השלם ואת הפלפל ומטגנים מעט
  4. מוסיפים את העגבניות, את רסק העגבניות
  5. מוסיפים מעט מים ומערבבים.
  6. מוסיפים את כל התבלינים.
  7. מבשלים את הרוטב עד שהוא מבעבע
  8. מוסיפים 2 ליטר מים ומרתיחים.
  9. כאשר המים רותחים – מוסיפים את האורז ומבשלים 10-12 דקות.

שימו לב: לא לבשל יותר מהזמן הזה, גם אם האורז קשה! הוא מתרכך אחר כך!

  1. נותנים למרק לנוח 10 דקות לפני הגשה.
  2. לבחירה: סוחטים מעט לימון לתוך המרק ומגישים חם.

בתיאבון!

♥ המתכון של מירי קוקיאשווילי ♥