המצרכים:
3 כפות שמן זית של טעמן
2 בצל קצוץ
2 כוסות חומוס שהושרה לילה
2 כוסות עדשים
1 קופסה עגבניות קצוצות טעמן
חבילת כוסברה קצוצה
חבילת פטרוזליה קצוצה
5 גבעולי סלרי קצוצים עם העלים
2 ליטר ציר ירקות
כף מלח
כפית פלפל שחור
כפית כורכום
כף שטוחה כמון
מיץ מלימון אחד טרי
חופן איטריות דקות של טעמן
הוראות הכנה:
מניחים את כל המרכיבים בסיר גדול חוץ מהאטריות והלימון
מבשלים שעה
מוסיפים את הלימון והאטריות
מבשלים כעשרים דקות נוספות
בודקים שהמרק סמיך מספיק
מגישים חם
בתיאבון!
♥ המתכון של לימור עוליאל ♥