המצרכים:
תחתיות ארטישוק של טעמן
שורש כרפס חתוך
2 בצל
1 שמנת מתוקה 250 מ"ל
שמן קנולה של טעמן
לתיבול:
מלח
פלפל שחור גרוס
כורכום
כף אבקת מרק עוף
הוראות הכנה:
מחממים את השמן בסיר
מטגנים את הבצל עד להזהבה
מוסיפים את תחתיות הארטישוק ושורש הכרפס
ממשיכים לטגן עד ריכוך חלקי
מתבלים במלח, פלפל, כורכום ואבקת המרק
מוסיפים מים עד לכיסוי מלא של הירקות ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה עד ריכוך מלא
מוסיפים את השמנת וטוחנים בבלנדר
מגישים חם
בתיאבון!
♥ המתכון של שירה דהן ♥