טעמן | שיווק מוצרי מזון

טריקולד של נירית

המצרכים ל-20 כוסיות:

לשכבה שוקולד לבן

100 גרם שוקולד לבן של טעמן

מיכל 250 גרם שמנת מתוקה

 

לשכבה שוקולד חלב

100 גרם שוקולד חלב של טעמן

מיכל 250 גרם שמנת מתוקה

 

לשכבה שוקולד מריר

100 גרם שוקולד מריר מעולה של טעמן

מיכל 250 גרם שמנת מתוקה

לקישוט- שוקולד חלב לבן עם מילוי קרם אגוזי לוז של טעמן

הוראות הכנה:

אופן ההכנה זהה בכל השכבות

ממיסים במיקרוגל או בבן מארי

1/3 כוס שמנת עם קוביות השוקולד של טעמן

את יתרת השמנת מקציפים.

מאחדים בין הבלילות ומזלפים לכוסיות.

בין כל שכבה מקפיאים כ15 דקות כדי למנוע ערבוב בין השכבות

 

לקישוט

עם קולפן יוצרים תלתלים מהשוקולד חלב לבן עם מילוי קרם אגוזי לוז של טעמן ומניחים בעדינות מעל הכוסות

בתאבון 🙂

♥ המתכון של נירית טיירי ♥