טעמן | שיווק מוצרי מזון

טארט קרם שקדים ופירות של משי

המצרכים:

בצק:

300 גר' קמח

200 גר' חמאה

100 גר' אבקת סוכר

ביצה אחת

 

קרם השקדים:

100 גר' חמאה רכה

100 גר' שקדים טחונים

100 גר' סוכר

2 ביצים

כף גדושה קורנפלור

 

פירות משומרים מגוונים של טעמן

 

הוראות הכנה:

את הקמח והחמאה מעבדים ביחד למרקם פירורי. מוסיפים את אבקת הסוכר והביצה ומעבדים מעט עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה. מרדדים על משטח מקומח או על נייר אפייה מקומח, ומעבירים לתבנית פאי או לרינג מתאים. מהדקים לתחתית ולדפנות ומניחים בצד. 

בקערה מערבבים את מרכיבי קרם השקדים היטב עד לאיחוד מלא.

מורחים את קרם השקדים בקלתית הבצק בצורה אחידה. מפזרים פירות מגוונים חתוכים, אופים ב-170 מעלות למשך כחצי שעה או עד שקרם השקדים משחים והבצק אפוי. אם צריך אפשר להוריד את החום עד שהבצק אפוי היטב מבפנים.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של משי שטרן ♥