טעמן | שיווק מוצרי מזון

בולונז טונה של סמדר

המצרכים:

מעט שמן קנולה של טעמן
בצל קצוץ
גזר חתוך דק
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט תבלין בהרט לפי הטעם
כף פפריקה מרוקאית
רסק עגבניות 260 גרם
3 קופסאות טונה בשמן של טעמן
חופן כוסברה
חבילת ספגטי של טעמן מבושל ומסונן לפי הוראות היצרן

הוראות הכנה:

• מחממים מעט שמן ומטגנים בו את הבצל עד הזהבה.
• מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן.
• מוסיפים את התבלינים.
• מוסיפים את הטונה, מערבבים ודואגים שלא יהיו גושים.
• מוסיפים רסק עגבניות וכוס מים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
• מוסיפים את הפסטה והכוסברה.
• מערבבים הכל יחד ומגישים חם.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של סמדר סבן ♥